0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Siemens Kaffemaskiner & Te

Siemens kaffebryggare och kaffemaskiner

I Siemens breda sortiment av prisvärda, nytänkande hushållmaskiner hittar du en mängd kaffemaskiner och kaffebryggare som erbjuder en design och teknologi utöver det vanliga. Med Siemens kaffemaskiner och kaffebryggare kan du enkelt och snabbt göra smakfullt kaffe - oavsett om du är en espressodrickare eller föredrar vanligt bryggkaffe. Tack vare Siemens unika energi- och resurseffektiva lösningar gör du det dessutom med minsta möjliga miljöpåverkan.

Vilken maskin passar dig?

Siemens kaffemaskiner och kaffebryggare finns i många olika varianter och storlekar för att det ska vara så enkelt som möjligt för alla att hitta en modell som passar. Bland annat storleken på ditt kök är avgörande för storleken hos din nya kaffebryggare - för dig som bor en väldigt liten yta finns både Siemens kaffebryggare och kaffemaskiner i mer kompakta modeller som tar mindre plats i ditt kök. Bor du i ett stort hushåll men med få kaffedrickare kan också en mindre variant vara mer praktiskt för att slippa evenuellt svinn.

Bäst i test

Siemens kaffebryggare har fått toppbetyg i flera välrennomerade produkttester. Bland annat blev Siemens kaffebryggare i serien Sensor for Senses utnämnd till Bäst i test i norska Klikk och har topptestats av IF, Reddot och Stiftungwarentest, mycket tack vare sin stilrena design och sina smarta funktioner.
Självklart hittar du Siemens testvinnande kaffebryggare här hos oss på WhiteAway.

Kaffebryggare

Kaffebryggarna från Siemens är utvecklade för att utvinna så mycket av kaffets arom som möjligt vid varje bryggtillfälle. Med Siemens kaffebryggare är du alltid garanterad en optimal smakupplevelse, oavsett hur många koppar du brygger åt gången. Bland Siemens kaffebryggare finns både små och stora varianter som gör att du enkelt kan hitta en modell som passar just dina kaffevanor.

Smarta kaffemaskiner

För alla riktiga kaffefantaster har Siemens utvecklat kaffemaskiner som lyfter njutningen till en ny nivå. Här hittar du Siemens kaffemaskiner som med avancerad teknologi och unika system kan maximera aromutvinningen ur kaffet. Varje liten detalj hos Siemens kaffemaskiner har finslipats för att ge dig en optimal smakupplevelse i varje kopp, och med Siemens unika one-touch funktion kan du göra din kopp kaffe genom en enkel knapptryckning på en lättmanövrerad display.

De flesta av Siemens kaffemaskiner har bland annat inbyggd kaffekvarn, mjölkskummare, olika reglage för mjölk- och kaffedosering samt inställningar där du själv väljer storleken för varje kapp. Med Siemens kaffemaskin kan du således servera din espresso, cappuccino, macchiato eller caffé latte precis som du vill ha den.

Design

Siemens kaffebryggare och kaffemaskiner präglas av en karaktäristisk, modern design som kan lyfta inredningen i vilket kök som helst. Välj mellan olika färger och material för att hitta den kaffebryggare från Siemens som passar din stil bäst.

Har du svårt att hitta rätt produkt just för dig? Vi svarar mer än gärna på frågor om Siemens kaffemaskiner och kaffebryggare! Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig. Ring oss på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng