0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Siemens Diskmaskiner

En Siemens diskmaskin, varsågod!

Den tyska industrikoncernen Siemens grundades i Berlin 1847 av Werner von Siemens och Johann Georg Halske. Idag är industrikoncernen störst i Europa och tillverkar produkter och tjänster för industri, energi och hälsovård. Hushållsmaskiner är också en del av Siemens sortiment.

Siemens topptestade diskmaskiner

Hos Siemens hittar du diskmaskiner med modern, innovativ funktion och hög energieffektivitet. Vi på WhiteAway har ett brett utbud av Siemens diskmaskiner där designen är oerhört genomtänkt såväl utvändigt som invändigt - här har ingenting lämnats åt slumpen. Varje detalj hos Siemens diskmaskiner är noggrant utvecklad för att göra maskinerna snabbare, smidigare och mer resurssnåla än någon annan diskmaskin på marknaden.

Tack vare sina nytänkande lösningar har Siemens diskmaskiner fått högsta betyg i produkttester världen över i flera års tid - bland annat blev en av Siemens diskmaskiner bäst i test Råd & Röns senaste test i april 2013! Här hittar du alltså Siemens topptestade diskmaskiner till riktigt bra priser.

Se alla våra bäst i test diskmaskiner!

För stora och små kök

Siemens diskmaskiner finns i olika modeller och varianter för alla kök - oavsett hur stort du bor. I ett större hushåll som genererar större mängder disk finns flera av Siemens diskmaskiner i storlekar som rymmer upp till 15 kuvert för att du ska slippa tidskrävande kompromisser.

Särskilt i mindre kök är det lilla utrymme som finns för vitvaror mycket värdefullt. Därför finns också Siemens diskmaskiner i mindre varianter som är endast 45 centimeter breda men har en optimerad inredning som för att rymma upp till 9-10 kuvert, större kokkärl och annan svårpackad disk.

Bänkdiskmaskiner

Siemens bänkdiskmaskiner är ett perfekt alternativ för dig som måste förvalta ett litet kök på bästa sätt. De små, kompakta diskmaskinerna kan placeras på ett bord eller på köksbänken och kan diska ca 6 kuvert åt gången. Siemens bänkdiskmaskiner finns i varierande design för att du lätt ska hitta en variant som passar dig.

Funktioner som är Bäst i test

Siemens diskmaskiner har topptestats i Råd & Röns vitvarutester i fyra år i rad, bland annat för sin energieffektivitet och sin nytänkande teknik. Flera av Siemens diskmaskiner har Zeolite, en funktion som gör att disken torkas skinande ren på ett skonsamt och miljövänligt sätt. Tekniken ger ett torrt och rent resultat hos alla typer av kokkärl.

Flera av Siemens diskmaskiner är också utrustade med smarta bestickkorgar, justerbara toppkorgar samt är mycket tysta och håller en behaglig ljudnivå vid användning.

Resurseffektivitet för dig och miljön

En av de viktigaste egenskaperna hos Siemens diskmaskiner är att de är utvecklade med omtanke för såväl miljön som för dig och dina elkostnader. Med extremt god resurs- och energieffektivitet kan Siemens diskmaskiner göra din risk skinande ren samtidigt som de har mycket låg vatten- och elförbrukning. I Siemens sortiment eco+ kan du hitta Siemens diskmaskiner med energiklass A+++ som förbrukar en minimal energimängd.

Flera av Siemens diskmaskiner har bland annat iQdrive, en motorteknik som är tystare och mer energisnål än hos vanliga diskmaskiner. Vissa av Siemens-diskmaskinerna har också AquaStop, som anpassar mängden vatten efter mängden disk.

Har du frågor om Siemens diskmaskiner eller andra av våra produkter? Tveka inte att kontakta oss, vi svarar mer än gärna på dina frågor! Ring vår kundtjänst på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng