0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Siemens Frysar

Innovativa frysskåp från Siemens

Som en av världens mest populära tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner kan Siemens erbjuda högkvalitativa frysar i nytänkande design. Med en lång lista av designpriser och utmärkelser i bagaget är Siemens riktiga fanbärare för modern teknik och innovativa lösningar, och med ett av Siemens frysskåp får du garanterat både stil och funktion som håller riktigt länge.

Fryskapacitet

En av de viktigaste faktorerna att tänka på när du ska köpa ny frys är hur stor fryskapacitet frysskåpet har, det vill säga hur många kilo mat som kan frysas ner under ett dygn. Siemens frysskåp har generellt hög fryskapacitet, men vissa modeller har dessutom snabbprogram som gör att frysens temperatur sjunker extra lågt under en viss tid för att snabbt kunna frysa ner varorna.

Storlek och kapacitet

Liksom fryskapacitet är storleken hos din frys avgörande för effektiviteten. Siemens frysskåp finns i varierande storlek både för stora och små hushåll. Mindre frysar drar naturligt mindre energi än större varianter, men en liten frys som lastas överfull blir också mindre effektivt.

Smarta funktioner

Siemens frysskåp har en mängd olika funktioner och program som gör att din mat kan hålla sig fräsch och god extra länge. Flera modeller har exempelvis en lyxig isdispenser som ger dig krossad is och isbitar direkt från dörren. Inredningen i Siemens frysskåp är optimerad för att rymma så mycket matvaror som möjligt, vilket gör att du inte behöver kompromissa kring förvaringen av din mat.

Hög energiklass

Tack vare den avancerade teknologin som finns i Siemens frysskåp lever majoriteten av modellerna upp till EU:s högsta energiklassificeringskrav med råge. Siemens bedriver ett framgångsrikt arbete med att göra sina vitvaror så miljöanpassade som möjligt, och Siemens frysskåp är således extremt energieffektiva. Genom att utveckla miljömärkningen eco+ kan Siemens också guida dig till de frysar som är allra mest miljövänliga och resurssnåla, och bland Siemens frysar i eco+ sortimentet finns ett flertal modeller ända upp till energiklass A+++. Behöver du hjälp med att hitta den lösning som passar bäst för just dig? Tveka då inte att höra av dig till oss! Vår kundtjänst svarar mer än gärna på dina frågor om vitvaror. Ring oss på 0770 17 10 17 eller maila på [email protected]

Favoriter

Stäng