0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Siemens Hällar

Inbyggnadshällar från designstarka Siemens

Siemens hällar gör det enklare och roligare för dig att få bättre kontroll över din matlagning. Tack vare sina nyskapande lösningar och moderna design har Siemens flerfaldigt prisbelönats och fått toppbetyg i stora produkttester både i Sverige och utomlands, så med en av Siemens inbyggnadshällar kan du vara säker på att du får kvalitet och energieffektivitet på toppnivå.

Hos oss hittar du ett brett utbud av Siemens inbyggnadshällar av olika slag. Här kan du välja mellan Siemens induktionshällar, keramiska hällar, gashällar och standardhällar med plattor för att enkelt kunna hitta en variant som passar just ditt kök och din matlagning.

Siemens induktionshällar

Induktionshällar innehåller teknologi som gör dem extra enkla och säkra att använda. Med branschen mest moderna teknologi i kombination med praktisk design kan du med Siemens induktionshällar få bättre kontroll över din matlagning samtidigt som du förbrukar mindre energi. Hos en induktionshäll är det inte själva hällen som värms upp utan enbart själva kokkärlen, som dock måste ha magnetisk botten för att fungera tillsammans med hällen.

Med en av Siemens induktionshällar går alltså mindre värme till spillo och hällen svalnar otroligt snabbt, vilket ger en tryggare användning. Siemens induktionshällar är dessutom mycket energieffektiva finns i olika storlekar med upp till 5 kokzoner för olika typer av kokkärl. Siemens allra nyaste teknologier flexInduction och freeInduction kan du dessutom få en induktionshäll med unik flexibilitet.

Keramiska hällar

Siemens inbyggnadshällar med glaskeramikhällar har liksom induktionshällarna en slät yta med flera kokzoner, men har inte samma typ av uppvärmningsteknik och kan således inte svalna lika snabbt. Siemens glaskeramikhällar är dock mycket energieffektiva och hygieniska tack vare att de är så enkla att rengöra. Siemens glaskeramikhällar finns i flera olika storlekar och stilren, modern design som passar i alla kök.

Gashällar

Gashällarna från Siemens är har stilrent och smidigt utseende och finns med varierande antal kokzoner. En av de stora fördelarna med en gashäll är att du väldigt snabbt kan reglera värmen, vilket gör att du kan laga mat med extremt god kontroll och precision. Av den anledningen är gashällar mycket populära hos professionella kockar.

Om du vill köpa en av Siemens gashällar måste du dock tänka på att du måste ha tillgång till ett gasnät.

Hällar med låg energiförbrukning

Siemens arbetar flitigt med att utveckla produkter med så låg energiförbrukning som möjligt för att du som använder Siemens inbyggnadshällar och andra vitvaror ska kunna vara så skonsam som möjligt mot miljön. Många av Siemens inbyggnadshällar är en del av Siemens eco+ sortiment, som lyfter fram de absolut mest energi- och resurssnåla produkterna från Siemens. Lägre energiförbrukning både för miljöns och din elräknings skull!

Har du frågor kring Siemens inbyggnadshällar eller andra av våra produkter? Vi på WhiteAway hjälper dig mer än gärna att hitta de alternativ som passar dig bäst! Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst på 0771 17 10 17.

Favoriter

Stäng