0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Siemens Kombinerade Kyl-frysar

Siemens kyl och frys för alla typer av kök

Designstarka Siemens är världsledande när det gäller att skapa innovativa, genomtänkta vitvaror med moderna lösningar för olika hem. Med Siemens kyl- och frysskåp är du garanterad en produkt av högsta kvalitet där unika förvaringsfunktioner gör att din mat kan hålla sig fräsch riktigt länge. Tack vare designen såväl invändigt som utvändigt är Siemens kyl och frys ett perfekt alternativ, särskilt för dig som har ett litet kök och kräver kompakta vitvaror där inga ytor lämnas åt slumpen.

Prisbelönta kyl- och frysskåp

Med sina unika förvaringsmöjligheter har Siemens kyl- och frysskåp nått stora framgångar i Råd & Röns senaste vitvarutester. Toppbetygen gick framför allt till de av Siemens kyl- och frysskåp som har en kyldel utrustad med smarta förvaringsboxar där klimatet och temperaturen är anpassat efter behoven hos olika matvaror. Innovationerna hos Siemens kyl och frys består av bland annat hydroFresh, där frukt och grönsaker håller sig fräscha upp till tre gånger så lång tid som i en vanlig grönsakslåda, och coolBox, där fisk och charkuterier får den extra kyla som behövs för att stå sig längre än på andra ställen i kylskåpet.

Kyl och frys med smarta funktioner

För att göra din vardag lite enklare är delar av Siemens kyl och frys sortiment försett med AntiFrost-funktion, vilket gör att frysen automatiskt avfrostar sig själv och hindrar is från att bildas på insidan av väggarna eller på matvarorna. Tillsammans med de prisbelönta förvaringsboxarna i kyldelen kan Siemens kyl och frys således hålla dina matvaror fräscha längre och minska andelen matsvinn, vilket är ekonomiskt för dig och bättre för miljön.

En eller två termostater?

Kyl och frys som har dubbla termostater, det vill säga ett temperatursystem för kyldelen och ett för frysdelen, är det enklare att hålla temperaturen jämn i respektive del. Siemens kyl- och frysskåp med två termostater kan således skapa ett mer stabilt klimat för dina matvaror, vilket också är mer gynnsamt ur energieffektivitetssynpunkt.

Kylkapacitet och fryskapacitet

Kapaciteten hos respektive del av Siemens kyl- och frysskåp är ett mått på hur stor mängd matvaror skåpet kan kyla ner och frysa ner under ett dygn. Kylkapacitet och fryskapacitet mäts i kilo och kan vara bra att ha koll på innan du ska köpa ny kyl och frys.

Hög energiklass, mindre förbrukning

Samtliga av de Siemens kyl- och frysskåp du kan hitta hos oss tillhör de höga energiklasserna A+, A++ och A+++. Siemens kyl och frys överstiger alltså EU:s högsta energiklassificering A med god marginal och kan hjälpa dig att minska din energiförbrukning. Högst energieffektivitet hittar du hos de av Siemens kyl- och frysskåp som tillhör sortimentet eco+ , vilket är Siemens alldeles egna miljömärkning.

Under våren 2021 kommer EU med en ny energiskala och den gamla energimärkningen kommer successivt att utgå. Den nya skalan är förbättrad både när det gäller krav och testmetoder. Läs allt om den nya energimärkningen här.

Vi på WhiteAway hjälper dig gärna att hitta din favorit bland Siemens kyl- och frysskåp. Har du några frågor kring våra produkter? Tveka då inte att höra av dig till vår kundtjänst! Ring oss på 0770 17 10 17 så hjälper vi dig.

Favoriter

Stäng