0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Siemens Spisar

Hitta din nya Siemens spis hos WhiteAway

Hos oss finner du ett brett utbud av Siemens stilrena och energieffektiva spisar. Tack vare innovativ teknologi och praktiska lösningar kan Siemens spisar erbjuda dig unika funktioner som förgyller ditt kök och ger dig bättre kontroll än någonsin över din matlagning och dina elkostnader. Siemens har länge varit en av världens mest populära tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner och strävar ständigt efter att kunna erbjuda dig som kund marknadens modernaste produkter.

Här hittar du Siemens spisar med en bred variation av design, storlek och sammansättningar som gör det enkelt att hitta en kombination av ugn och spishäll som passar perfekt för dina behov.

Spishällen

Eftersom att varje kök har egna unika behov har Siemens spisar har utrustats med olika typer av spishällar där funktion och utseende varierar. I sortimentet finns ett urval av varianter med både traditionella spisplattor eller gasplattor som ger dig möjlighet att laga mat med optimal precision. Siemens erbjuder även ett brett sortiment av spisar md induktionshäll eller glaskeramikhäll, vilket har blivit ett alltmer populärt alternativ i moderna kök. Sådana spishällar skiljer sig markant från traditionella varianter såväl utseendemässigt som funktionsmässigt: bland annat har de en slät yta med markerade kokzoner istället för plattor. Särskilt med en induktionshäll kan du laga mat mycket säkert och tryggt eftersom den moderna teknologin enbart värmer upp själva kokkärlen istället för hällen. Tack vare detta svalnar induktionshällar rekordsnabbt och låter ingen energi gå till spillo.

Ugnen

Hos Siemens spisar varierar också ugnens storlek och funktioner för att kunna tillgodose dina behov på bästa sätt. Om du har ett stort hushåll eller ofta lagar många rätter samtidigt kan en variant med större ugn av naturliga skäl vara att föredra.

Önskar du en ugn som kräver så lite underhåll som möjligt har flera av Siemens spisar ugnar med självrengöring som gör att du snabbt och enkelt kan rensa ugnen från fett och smuts. Ugnarna rengörs då vanligen med hjälp av antingen pyrolys eller katalys. Ugnar med pyrolys rengörs genom ett visst program där ugnen gradvis hettas upp till 500 grader under en tvåtimmarsperiod, vilket gör att smuts och fett blir till aska som sedan kan torkas ur. Hos ugnarna med katalys utförs rengöringen automatiskt så fort temperaturen är över 200 grader.

Minimal energiförbrukning

Tack vare sin avancerade teknologi är Siemens spisar mycket energieffektiva. Såväl spishällarna som ugnarna hos tillhör mycket höga energiklasser och förbrukar en mindre mängd energi än vanliga spisar. Genom att hålla utkik efter Siemens miljömärkning eco+ kan du dessutom hitta de av Siemens spisar som är extra miljövänliga och resurssnåla och således kan minska påfrestningarna på miljön och dina elräkningar.

Vi på WhiteAway hjälper dig mer än gärna att hitta den spis som passar dina behov, din stil och ditt kök allra bäst. Har du frågor kring Siemens spisar eller andra produkter hos oss? Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst som mer än gärna guidar dig till den bästa spisen eller vitvaran för dig! Ring oss på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng