0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Siemens Ugnar

Siemens ugnar - snygg design, lätta att använda

Designstarka Siemens har ett brett utbud av ugnar med stilrent utseende som passar för alla kök. Hos Siemens ugnar hittar du smarta funktioner och smidiga displayer som gör dem lätta att använda. Med en av Siemens ugnar i ditt kök kan du förenkla och förgylla din matlagning samt få full kontroll över även de mest avancerade rätterna.

Hos oss på WhiteAway hittar du ett stort sortiment av Siemens ugnar i varierande design och material för att du på bästa sätt ska hitta en modell som matchar dina önskemål.

Vilka funktioner vill du ha?

Vilken av Siemens olika ugnar som passar bäst för ditt hushåll går hand i hand med dina matvanor och vad du vill använda ugnen till. Storleken hos ugnen är bra att tänka över - lagar du ofta flera rätter samtidigt är exempelvis en av Siemens ugnar i större modeller att föredra för att du ska få plats med flera kokkärl eller plåtar samtidigt.

Många av Siemens ugnar är utrustade med smarta funktioner som gör matlagningen enklare och roligare. Vissa har till exempel pizzafunktion, varmluftsfunktion och stektermometer som gör att du kan få perfekta resultat utan med minimal ansträngning.

Värmelådor

Som extra tillbehör till ugnarna finns också smarta värmelådor som kan värmas upp till en temperatur på ca 80 grader. Siemens värmelådor är perfekta att använda vid till exempel degjäsning, varmhållning av mat, upptining av fryst mat eller förvärmning av tallrikar och porslin.

Praktisk självrengöring

Många av Siemens ugnar kräver minimalt underhåll tack vare att de vid behov kan rengöra sig själva från fett och smuts. Självrengöring görs generellt med hjälp av antingen så kallad pyrolys eller katalys.

Hos ugnar med pyrolys görs rengöringen med hjälp av ett visst program där ugnen hettas upp till ca 500 grader under en tvåtimmarsperiod. Efter en halvtimme har all smuts och fett förkolnat och bildat en aska på botten av ugnen som enkelt kan torkas ur med en fuktig trasa. Vid katalytisk självrengöring bryts fett och smuts ned automatiskt då ugnens temperatur överstiger 200 grader. Med en av Siemens självrensande ugnar kan du således spara både energi och tid på att låta ugnen själv göra jobbet!

Energisnåla ugnar

Siemens ugnar har utvecklats för att kunna ge effektiva resultat samtidigt som de förbrukar en väldigt liten mängd energi. Att välja en energieffektiv ugn innebär inte bara att du kan minska påfrestningarna på miljön utan också minska dina egna elkostnader. Använder du din ugn ofta kan små marginaler göra stor skillnad i längden, därför har Siemens ugnar mycket hög energiklass - vissa modeller förbrukar upp till 30% mindre energi än energiklass A.

Flertalet modeller har också eco+ teknologi som gör att de är extra skonsamma mot miljön både vid tillverkning och användning.

Behöver du hjälp med att hitta den ugn som passar bäst för just ditt kök? Vi svarar gärna på alla dina frågor om våra produkter. Hör av dig till vår kundtjänst på 0770 17 10 17 så hjälper vi dig!

Favoriter

Stäng