0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Skönhetsvård

Prisvärda produkter inom personvård

Hos oss hittar du ett brett sortiment av personvårdsprodukter från marknadens populäraste tillverkare. Vi strävar alltid efter att erbjuda dig bästa möjliga service och pris för att du ska känna dig både trygg och nöjd med ditt köp. Med fri frakt på allt du handlar hos oss får du både enkelt och bekvämt dina varor direkt hem till dörren till ett lågt pris.

Ta hand om dig själv

Förbättra dina vardagsrutiner så att de matchar dina krav och ditt schema. Genom att fokusera på de olika tänkbara behoven hos dig som användare har tillverkarna skapat breda sortiment där personvårdsprodukterna har variationer och finesser som gör vardagen lite enklare. När det gäller allt ifrån tandvård och hårvård till klädvård är det absolut ett klokt val att ta en närmare titt på produktbeskrivningarna för att hitta de funktioner och egenskaper hos produkterna som gör det lilla extra just för dig. Med rätt produkter kan du förenkla vardagens små bestyr och få både mer tid och energi över till annat.

Avkoppling på hemmaplan

Alla behöver vi en stunds avkoppling emellanåt, men om schemat är stressigt är det inte alltid enkelt att ta sig tid även om det är då det behövs som mest. I vårt sortiment av personvårdsprodukter finns lätta vägar till avkoppling som du kan unna dig hemma varje dag och förbättra ditt välbefinnande utan att boka tid eller behöva vänta på din tur. Kanske lite ryggmassage, ett fotbad eller manikyr?

Hör av dig till oss!

Du vet väl att du alltid är välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra produkter? Vår hjälpsamma kundtjänst har stor expertis inom allt ifrån vitvaror till personvård och finns alltid redo att hjälpa dig via telefon, mail eller chatt om du har funderingar kring sortimentet, leverans eller hur du gör en beställning hos oss. Vi hjälper dig mer än gärna att jämföra personvårdsprodukter och att hitta den lösning som passar bäst för dig. Kontakta oss via telefon på 0770 17 10 17 eller via mail på [email protected]

Favoriter

Stäng