0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Babyprodukter

Säkra babyprodukter till bästa pris

Trygghet och säkerhet är viktigt för riktigt små barn, men också nog så viktigt för nyblivna föräldrar. Som tur är finns det en hel del olika typer av babyprodukter att ta hjälp av för att göra hemmet mer barnanpassat, vilket kan handla om till allt ifrån barnlås och trappgrindar till en babyvåg eller andra ting.
Hos oss hittar du ett urval av babyprodukter där säkerheten kommer främst - i synnerhet ett noga utvalt sortiment av babylarm som skapar bidrar till att skapa en lugnare och tryggare tillvaro för såväl barnet som resten av familjen.

Babyvakt – ger dig bättre uppsikt över ditt barn

Babylarm, som vanligen kallas babyvakt, är ett system i två enheter som hjälper dig att hålla koll på din baby om han eller hon sover i ett annat rum än det du befinner dig i. Den ena enheten placeras inne hos barnet, exempelvis på ett sängbord, medan du som förälder bär med dig den andra. Babyenheten är försedd med en mikrofon, vilket gör att du via föräldraenheten kan höra om barnet vaknar. Hos dagens moderna babysaker är det också vanligt att babyvakterna har kamera, talk back-funktion så att du kan tala direkt med barnet, vibratorlarm, temperaturlarm och mycket mer för att skapa en så trygg tillvaro som möjligt.

Med denna typ av babyprodukter är det möjligt för dig att hålla noggrann uppsikt över ditt barns mående samtidigt som du ägnar dig åt sysslor hemma. Helt enkelt en lite rikare och tryggare tillvaro.

När köper man vad?

När du köper babyprodukter är det viktigt att tänka på vad just du och ditt barn behöver, och kanske i synnerhet när det behövs. Då babyprodukter i de flesta fall fyller sin funktion som bäst när barnen är riktigt små kan det vara tryggt att som förälder ha tänkt över, införskaffat och testat babysakerna redan innan barnet kommer. Exempelvis kan en babyvakt har olika utformning när det gäller storlek, vikt och funktion. Dessutom måste räckvidden hos en babyvakt vara tillräcklig för ditt hem, till exempel avståndet mellan barnrummet och övriga rum i huset där du vill befinna dig.

Hos oss hittar du babyprodukter från välrennommerade tillverkare som Beurer och PADWICO.

Favoriter

Stäng