0770-17 10 17 Öppet i dag kl. 8:30-19
  • Måndag8:30-19
  • Tisdag8:30-19
  • Onsdag8:30-19
  • Torsdag8:30-19
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
stängd

Favoriter

Stäng
Favoriter
0 Varukorg
Meny

Gäller t.o.m 26/9. *Kan inte kombineras med andra rabatter, paketerbjudanden eller prisgarantier.

×

Massage

Massageprodukter för avslappning och bättre välbefinnande

Fysisk ansträning eller långa stillasittande dagar på kontoret kan lätt orsaka stela och värkande muskler. Massage är ett behagligt och effektivt sätt att göra kroppen mindre spänd och även ett bra sätt att få avslappning för dig som exempelvis har svårt att sova. Hos oss hittar du ett brett utbud av olika typer av massageapparater från pålitliga tillverkare som Beurer och OBH Nordica som du enkelt kan använda hemma för att motverka och förebygga muskelspänningar.

Infraröd värme

Vissa massageapparater är utrustade med infraröd värme, vilket ger djupverkande massage som lindrar ömmande muskler och sägs öka blodcirkulationen. Hos dessa kan du vanligtvis välja mellan flera olika värmelägen samt massagelägen för att anpassa massagen.

Massagestolar och dynor

Smärtor eller stelhet i ryggen och nacken är vanligt förekommande hos personer som sitter stilla under långa stunder varje dag, exempelvis i samband med kontorsarbete eller bilkörning. Genom att placera massagedyna över bilsätet eller kontorsstolen kan du öka komforten och ge ryggen och nacken en behaglig massage som håller igång blodcirkulationen i kroppen. Likaså kan favoritfåtöljen hemma i vardagsrummet göras lite bekvämare med hjälp av en massagedyna. För dig som ofta är stel i hela kroppen eller bara vill unna dig riktig vardagslyx finns även fullstora massagestolar och massagefåtöljer som har en mängd olika inställningar och justeringsmöjligheter för optimal avslappning.

Att tänka på

Framför allt för dig som är på jakt efter en massagestol eller massagedyna kan det vara bra att ta en titt på om dynan kan anpassas efter din längd för att göra massagen så effektiv som möjligt. För att få den typ av massage som passar bäst för dig kan även antalet program och inställningar ha stor betydelse.

Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst om du har frågor om våra produkter! Vi nås enkelt via tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng