0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Rakning & Trimning

Produkter för rakning och trimning

Att hålla frisyren eller skäggväxten i trim är för många en daglig rutin som kräver rätt produkter. Vi ar alla olika preferenser när det gäller allt ifrån hårväxt till rakteknik, och som tur är finns det en mängd olika typer av rakapparater och trimmers där teknologi, funktion och utformning skiljer sig åt. I vårt breda sortiment av produkter för rakning och trimning finns många varierande modeller för att du ska hitta något som passar oavsett om du föredrar långt eller kort, svår eller enkel frisyr eller vill ägna mycket eller lite tid framför badrumsspegeln.

Vägen till den bästa rakningen

Trots alla skiljaktigheter finns det en sak som de flesta eftersträvar vid köp av en ny rakapparat: en skonsam rakning med goda resultat. Rakapparatens eller trimmerns utformning och teknologi är två faktorer som har stor betydelse för detta, och en av de viktigaste förutsättningarna för en skonsam rakning är att rakhuvudet är så flexibelt och följsamt att det kan följa ansiktets konturer. Många tillverkare förser också sina produkter för rakning och trimning med sonisk teknologi där små mikrovibrationer gör att rakningen blir närmare och ger jämnare resultat.

Tänk dock på att rakhuvudets utformning även påverkar vilken rörelse du bör använda när du rakar dig, till exempel cirkelrörelser eller raka drag, samt hur mycket finlir du kan åstadkomma. För att åstadkomma så bra rakning och trimning som möjligt bör du därför väga in hur din skäggväxt ser ut och vilken typ av rörelse som är mest bekväm för dig.

Justera och anpassa

Om du ofta varierar din rakning och trimning är det en fördel att välja en produkt med goda justeringsmöjligheter när det gäller längd. En del produkter har olika utbytbara trim- eller rakhuvuden som gör användningen mer mångsidig medan andra endast har ett. Att välja en produkt som kan användas under vatten är också ett plus om du har extra känslig hud som kan ge upphov till obehag vid torrakning. Andra faktorer att ha koll är batteritiden och om apparaten har en medföljande rengöringsstation som förenklar underhållet och rengöringen.

Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst om du har frågor om våra produkter för rakning och trimning. Du når oss enkelt via tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng