0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-19
  • Måndag8:30-19
  • Tisdag8:30-19
  • Onsdag8:30-19
  • Torsdag8:30-19
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
stängd
Favoriter

Favoriter

Stäng
0 Varukorg
Meny

Spara 300:- på varor över 3000:-*

Använd rabattkoden: K300 *Kan inte kombineras med andra rabatter eller paketerbjudanden

×

Välbefinnande

Ge vardagen guldkant med våra produkter för välbefinnande

Sömnsvårigheter, smärtor i rygg och nacke eller ömmande muskler är vanliga följder av ett stillasittande arbete, stor fysisk ansträning eller ett stressigt schema. Att ge sig själv möjligheter till avslappning och vardagslyx kan betyda mycket för att få tillvaron att kännas lite lättare och uppnå ett bättre välbefinnande. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter för välbefinnande som med enkla medel ger dig möjlighet att pausa vardagen och unna dig en stunds komfort som gör gott för både för kroppen och huvudet.

Värmetäcken och värmedynor

För dig som känner dig stel i kroppen eller är lite extra frusen under vinterhalvåret är värmeprodukter ett utmärkt sätt att uppnå bättre välbefinnande. Värmetäcken och värmedynor kan användas för att värma sängen innan du ska sova eller ge extra värme och komfort under hemmakvällar i soffan, sommarkvällar på altanen eller närhelst du annars behöver det. Med hjälp av de elektriska reglagen kan kudden, täcket eller filten värmas upp på nolltid och gör det möjligt för dig att själv höja och sänka temperaturen som du vill. Därmed är elektriska värmekuddar en mer lättanvänd produkt för väbefinnande än värmekuddar som värms i ugnen eller mikrovågsugnen eftersom temperaturen är kostant och enklare att reglera.

Fotbad och massage

I en stressig vardag kan det vara lättare sagt än gjort att ta pauser, även om de är välbehövliga. Att ha ett fotbad, en massagedyna eller annan massageapparat hemma är en bra metod för att ta sig tid för den avslappning som behövs för ett bättre välbefinnande. Dessutom kan både massageprodukter och fotbad, som ofta har någon typ av inbyggd fotmassage, motverka och förebygga spända muskler och öka blodcirkulationen i kroppen.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om våra produkter för välbefinnande eller andra delar av vårt sortiment. Vår kundtjänst nås enkelt via tel 0770 17 10 17 eller [email protected]