0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

SMEG Kombinerade Kyl-frysar

SMEG kombinerade kyl-frysar

Hos whiteaway hittar du många snygga kombinerade kyl-frysar från det italienska märket SMEG som i hög grad är kända för sina snygga retrodesignade kylskåp. Dessa har blivit en modern klassiker på vitvarumarknaden.

Så väljer du den rätta SMEG kombinerade kyl-frysen

På varje varukort på webshopen hittar du de väsentliga specifikationerna så att du snabbt och enkelt kan få en överblick över vad de kan. Utöver det har vi märkt ut vissa speciellt med exempelvis ?bäst i test? eller ?bestseller pris?. På så vis kan du enkelt hitta de modeller som du kanske vill kika närmare på. Vi har ofta nedsatt pris eller rea på vissa av SMEGs kombinerade kylfrysar, vilket gör att du enkelt kan göra ett riktigt bra kap.

Frysbox eller en kombinerad lösning?

När du ska köpa en kombinerad kyl-frys bör du först avgöra om du vill ha en inbyggd eller fristående modell. Om du väljer en inbyggd typ är det viktigt att måtten passar till ditt kök så att du enkelt kan bygga in den och få ett flott resultat. Under ?specifikationer? på varje vara hittar du mått och inbyggningsmått så att du kan hitta den kylfrysen som passar bäst i just ditt kök. Du kan även sortera efter mått i vänstra sidan av skärmen för att se alla olika alternativ som kan passa. Det är även en god idé att se till att den inbyggda kylfrysen från SMEG är kompatibel med de köksluckor du har valt till ditt kök.

Väljer du en fristående kombinerad kyl-frys behöver du fundera över om du vill ha en med kyl och frys för sig eller om du vill ha ett kylskåp med en inbyggd frysbox. Med en inbyggd frysbox får du förhållandevis lite frysplats då kapaciteten sällan är särskilt stor. Då kan det vara bra att kunna supplera med en större frys i exempelvis garaget eller liknande. Många väljer dock denna typ av modell till exempelvis kontoret eller liknande och då kan storleken vara perfekt. Med en delad modell där du har kyl och frys för sig får du ofta en större fryskapacitet men lite mindre kylkapacitet. Denna information står på varje varukort så att du enkelt kan jämföra de olika modellerna.

Hur stor kapacitet behöver du egentligen?

Innan du gör ditt köp bör du veta ungefär hur stor kapacitet du behöver. Det är såklart viktigt att du köper en kylfrys med tillräckligt stor kapacitet, både när det kommer till frysdel och kyldel. Samtidigt finns det ingen anledning att köpa för stort som bara står och tar mer plats än nödvändigt och som dessutom drar mer ström.
En mindre kapacitet på ca 100 liter räcker ofta till ett hushåll på 1-2 personer. I de tillfällena har frysboxen en kapacitet på 10-12 liter. Ett kylskåp på omkring 200 liter passar ofta ett större hushåll på 4-5 personer och allt däremellan till 2-3 personer. En god idé kan vara att kika på vad du har för kapacitet idag så att du har något att utgå från. Då kan du enkelt se om du behöver mer, mindre eller om det är precis lagom kapacitet för ditt hushåll.

Spana alltid in energimärket

När du köper elektriska apparater, och speciellt de som är på hela dygnet, bör du alltid se vilket energimärke produkten har. Detta gäller såklart även när det kommer till SMEG kyl-frysar. SMEG jobbar mot att optimera alla sina vitvaror och de flesta av deras produkter har en av de bättre energimärkningarna.
Energiklassen kanske inte märks av i vardagen men i långa loppet kan du spara flera tusen på elräkningen, samtidigt som du är mer miljövänlig! De flesta kylfrysar från SMEG ligger i kategorin A+ eller över, vilket är i den bättre änden. Energiklasserna löper upp till A+++ och vi rekommenderar att du köper vitvaror som minst ligger i kategori A+.

OBS! Under 2021 kommer Eu med en ny energimärkning som gäller för bland annat kyl och frys. Den gamla energimärkningen kommer att utfasas successivt och i slutet av året kommer endast den nya att gälla. Läs allt om den nya energimärkningen här.

Vilken design önskar du?

SMEG är ett märke som är kända för sin design. Samtidigt producerar de förstklassiga kvalitetsvaror som sticker ut i mängden.
Kikar du på SMEG kombinerade kyl-frysar ramlar du med säkerhet över deras retrodesign som har blivit mycket populär. Dessa kylskåp och kylfrysar har blivit en modern klassiker och som i dag produceras i många olika färger. Allt från blank svart till turkos. Letar du efter en kylfrys som inte bara är funktionel men även ytterst snygg har du hittat rätt. Med SMEGs produkter blir dina vitvaror en del av inredningen på ett helt speciellt sätt.

Köp din SMEG kombinerade kyl-frys online

Hos whiteaway hittar du många olika modeller från det populära italienska märken SMEG. Du kan med säkerhet hitta en modell som passar in i ditt kök, oavsett om du väljer den populära retromodellen eller en mer nedtonad look. Önskar du att köpa kyl och frys för sig har vi även SMEG kylskåp och SMEG frysar på sidan.

Favoriter

Stäng