0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

SMEG Kylskåp

SMEG kylskåp

Om du är intresserad av inredning, och även när det kommer till vitvaror, har du helt säkert stött på SMEG. Det italienska märket SMEG är kända för hög kvalitet och fantastisk design. När det kommer till designen står de alltid ut från mängden på ett märkbart sätt och du känner alltid igen ett SMEG-kylskåp. Speciellt kända är de för sina toppmoderna kylskåp i retrodesign som har blivit otroligt populära och älskade världen över.

Välj det rätta kylskåpet från SMEG

Det finns många olika SMEG-kylskåp och därför kommer du helt säkert hitta ett kylskåp som matchar dina behov och krav både när det kommer till design, kapacitet, funktioner och energiförbrukning.

För att göra det enklare att hitta den bästa lösningen till ditt kök kikar vi här närmare på ett par element du bör överväga när du ska köpa ett kylskåp från SMEG.
De olika kylskåpen kan vara markerade med bland annat ?bestseller pris? eller ?bäst i test?. Dessa markeringar gör det enklare för dig att enkelt hitta den produkt eller de produkter du söker. När SMEG-kylskåpen är på REA står det på varje varukort vad du sparar vid ett köp.

Hur mycket plats behöver du?

Något av det första du bör överväga är hur mycket plats du behöver i ditt nya kylskåp från SMEG. Tänk på att du även behöver kolla så att den storlek du önskar får plats i ditt kök då storleken invändigt hänger ihop med kylskåpets utvändiga mått. SMEGs kylskåp finns i många olika storlekar och utföranden, så det borde inte bli några problem att hitta några som matchar dina behov och dina praktiska möjligheter.

Et litet kylskåp är perfekt att ha i exempelvis fikarummet eller i sommarstugan. De mellanstora modellerna ligger på ca 130 liter i kapacitet och passar ofta till ett hushåll på 1-2 personer. Är ni fler i hemmet bör ni ha ett med ännu mer kapacitet. SMEGs kylskåp finns med upp till omkring 400 liter i kylkapacitet.

Det säkrar att det finns plats till rester och att kylskåpet inte är proppfullt. Är ett kylskåp för fyllt arbetar det med för mycket kapacitet vilket varken är bra för kylskåpet eller din elräkning. Dock är ett för stort kylskåp heller inte bra eftersom du då använder onödigt mycket ström för att kyla ett relativt tomt kylskåp. Så det gäller att hitta ett med passande kapacitet. En bra idé kan vara att se hur stort kylskåpet du har i dagsläget är och fundera på om det är en bra storlek eller om du behöver gå upp eller ner.

Vad vill du ha ut av designen?

Det är svårt att undgå designen hos SMEG, vilket även är det de är mest kända för, vilket du kan läsa mer om i nästa avsnitt. Om du hellre vill ha ett mer strömlinjeformat kylskåp har de också det. Du kan även hitta ett mer neutralt kylskåp i svart eller vitt men de fås även i allt från röd till grön, ljusblå, guld och många fler färger. Vill du inte att ditt kylskåp från SMEG ska synas har de även inbyggningsmodeller som håller samma höga standard, men som byggs in med egenvald dörr som passar in med övriga köksluckor.

De ikoniska retrokylskåpen

De retroinspirerade ikoniska kylskåpen från SMEG är utan tvekan de mest populära och är utformade med mjuka rundade kanter, med ett stort men enkelt handtag. Det helt speciella med dessa kylskåp i retrodesign är att de fås i många fantastiska färger vilket gör att dessa verkligen står ut i mängden. De fås även i svart och vitt vilket gör dem förhållandevis neutrala i utseenden, men ändå med en retrotouch.

Pastellfärgerna som finns ger ditt kylskåp en extra 50-talskänsla och det där lilla extra. Ditt kök kommer kännas som en amerikansk diner från 50-talet! Du kan även kombinera ditt kylskåp med en fristående frys eller välja ett kombiskåp (som finns i samma retrodesign) där du har kyl och frys i samma skåp.

Köp det hos whiteaway

Bland vårt utbud hittar du alla möjliga olika kylskåpsmodeller från SMEG. De finns i olika mått, stilar, färger och till olika priser. Du hittar både integrerbara och fristående modeller. Kort sagt hittar du helt säkert en modell från SMEG som passar in i ditt kök.

Önskar du en modell där kyl och frys är kombinerade i ett skåp hittar du SMEGs kombiskåp. Du kan även hitta side-by-side kylskåp från SMEG där du kan få isbitar och iskallt vatten direkt från kylskåpet. Är du på jakt efter ett litet kylskåp till fikarummet, verkstaden eller liknande finns de små modellerna och även de i den ikoniska retrolooken.

Favoriter

Stäng