0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Soehnle

Soehnle är ett tyskt märke som är känt som det ursprungliga varumärket inom vågar. Idag innehåller sortimentet emellertid långt mer än bara vågar, till exempel blodtrycksmätare, fitness-trackers, luftrenare m.m.

När du köper en Soehnle-produkt är du garanterad en kvalitetsprodukt som du kan använda i många år, och som bevis på detta erbjuder Soehnle också en utökad garanti på produkterna – faktiskt hela 5 års garanti. Dessutom kännetecknas produkterna av en snygg och minimalistisk design, som också har vunnit flera stora designutmärkelser.

Sortiment

Soehnle har ett brett sortiment som stödjer deras motto ”livet i balans”. Produkterna bidrar till att skapa ett liv i balans genom att göra olika mätningar, så att du får bättre kunskap om din kropp samt genom att vara en stimulansfaktor för att aktivt göra något åt saken. Flera av produkterna åtföljs till och med av en app som lagrar alla dina mätvärden och som kan ge förslag, till exempel hur många kalorier du bör inta, hur många steg du bör gå, eller så kan du ange dina egna mål.

Sortimentet består av:
• Personvågar
• Hushållsvågar
• Fitness trackers
• Blodtrycksmätare
• Luftrenare/befuktare
Se det breda sortimentet här

Köksvågar/personvågar

Soehnle har ett stort sortiment och du kommer att kunna hitta en våg för praktiskt taget alla behov, oavsett om du behöver en köksvåg som kan mäta så ner till 0,1 gram eller en personvåg som kan mäta upp till 200 kg. Gemensamt för alla vågar är att det finns en 3–5 års garanti för alla produkter.

Fitness trackers

Alla fitness trackers är anslutna till Soehnle Connect-appen och du kan följa dina framsteg in i minsta detalj. Hur många kalorier har du bränt, hur har du sovit på natten, hur många steg har du kvar att gå för att nå dagens mål osv.

Blodtrycksmätare

Det är viktigt att du kan lita på din blodtrycksmätare, och alla Soehnles blodtrycksmätare är registrerade hos den danska läkemedelsmyndigheten och levereras med svensk manual. En del av modellerna kan anslutas till Soehnle Connect-appen, så du behöver inte skriva ner dina mått.

Luftrenare/befuktare

Om du vill ha ett bättre inomhusklimat, kan Soehnle hjälpa dig med någon av sina effektiva luftfuktare/-renare. En av modellerna kan även anslutas till Soehnle Connect-appen, så att du kan följa ditt inomhusklimat i detalj.

Soehnle Connect-appen – en app för alla produkter

Soehnle har utvecklat sin egen app som skiljer sig från många andra märken genom att du bara behöver använda en app, oavsett vilken Soehnle produkt du har. Andra märken har en app för blodtrycksmätare och en annan för Fitness trackers osv. Med Soehnle Connect samlas alla dina mätningar på ett och samma ställe, och du får en fullständig överblick – enkelt och smidigt. I appen går det att ange en mängd olika mål, och sedan kan du jämföra med dina faktiska resultat.

Om Soehnle

Soehnle grundades av Wilhelm Soehnle år 1868 och har sedan dess varit känt för sin höga kvalitet, innovativa teknik, eleganta design och höga användbarhet. Precision och exakthet är en självklarhet, oavsett vilken produkt det gäller. Det är det som skapar en riktig Soehnle-produkt. Idag är Soehnle ett välkänt varumärke bland konsumenter och säljs över hela världen.

Favoriter

Stäng