0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Upp till 20% på alla vitvaror från Electrolux*

Se utbudet *Gäller ej varor markerade med Bestseller-pris, redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 22/9-21.

Temptech

Lyxiga vinkylar från Temptech

Varje vinfantast förtjänar att ha en högkvalitativ vinkyl där vinerna kan mogna tryggt och säkert. Det norska varumärket Temptech erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av vinkylar i robust, exklusiv design som passar perfekt i ett modernt hem.

Optimal förvaring för dina viner

En av de solklara fördelarna med att förvara vinflaskorna i en separat kyl är att du sparar oerhörda mängder plats i jämförelse med när du förvarar vinet i ditt vanliga kylskåp. En vinkyl ger också en säkrare förvaring eftersom inredningen är anpassad för att flaskorna ska kunna ligga stabilt i kylen. Med tanke på att viner generellt trivs bäst vid temperaturer mellan 11 och 14 °C, vilket är något varmare än i ett vanligt kylskåp, är det även en påtaglig fördel att kunna detaljanpassa klimatet i vinkylen efter just vinförvaring. Vissa Temptech vinkylar har dessutom flera temperaturzoner i olika delar av skåpet som gör förvaringsmöjligheterna mer flexibla. Exempelvis kan du då förvara både röda och vita viner eller andra drycker såsom öl eller champagne i olika delar av skåpet. De stabila glasdörrarna hos varje Temptech vinkyl är försedda med UV-skydd som håller skadliga solstrålar borta, vilket gör att vinets mognadsprocess inte riskerar att störas.

Hög kapacitet

Temptech vinkylar har hög kapacitet och kan tack vare sina noga tillpassade dimensioner rymma upp till 155 vinflaskor. Dock hittar du även flertalet varianter i mindre skala som passar bra för dig som har ont om utrymme eller inte har behov av att förvara några större kvantiteter.

Exklusiv design

Med sina robusta material och sitt eleganta utseende inger Temptech vinkylar en exklusiv känsla som kan ge ett rejält lyft till vilket kök eller rum som helst. Den väldimensionerade inredningen är gjort i stilrent trä, vilket medverkar till att dels ge skåpen ett snyggt utseende och dels bidra till att flaskorna ligger tryggt och mjukt på hyllorna. Du vet väl att du alltid är välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du har frågor kring våra produkter eller funderingar ditt köp? Kontakta oss gärna på tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng