0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Upp till 20% på alla vitvaror från Electrolux*

Se utbudet *Gäller ej varor markerade med Bestseller-pris, redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 22/9-21.

Topp 5

Tvivlar du på vilken vara du ska köpa? WhiteAway ger dig här en översikt över de 5 mest populära vitvarorna inom alla de allmänna kategorierna. Oavsett om du är på jakt efter ett kylskåp, en diskmaskin, en dammsugare eller en köksmaskin så är WhiteAways Topp 5 rätt plats för att hämta inspiration inför ditt köp.

Användarrecensioner av vitvaror

En stor del av våra topp 5-vitvaror har fått många positiva rekommendationer från våra kunder. Även om vi på WhiteAway har stor kunskap om vad som kännetecknar de bästa vitvarorna är det i slutänden alltid kundupplevelsen som är allra viktigast. Därför kan det vara betryggande att veta att andra kunder varit nöjda med sina köp. Om du exempelvis funderar på att köpa en LG F1480QDS tvättmaskin så vet du att nästan samtliga av de 30 användarrecensionerna har gett maskinen absolut högsta betyg - fem av fem stjärnor.

Billiga vitvaror av hög kvalitet

Billiga vitvaror är i regel också populära vitvaror. Därför kan topp 5 även spegla vilka produkter som är mest prisvärda i förhållande till sin kvalitet. Vi kan inte garantera att du hittar erbjudanden och rabatter på vitvaror i våra topp 5-listor, men letar du efter vitvaror till utförsäljningspriser är de verkligen värda ett besök. Oavsett hur mycket du planerar att investera i en produkt handlar det ju trots alltid om att få så mycket som möjligt för pengarna.

Hitta de bästa vitvarorna

Hur hittar man den bästa tvättmaskinen, torktumlaren eller espressomaskinen? För att hamna på rätt kurs är det till viss del en fråga om den enskilda kundens individuella behov. Icke desto mindre kan vi på WhiteAway ana ett mönster kring vad som uppskattas mest hos kunderna - en bild som också överensstämmer med vad vi som vitvaruexperter anser är de bästa egenskaperna hos en vitvara.

Topp 5-listorna är alltså delvis ett uttryck för vilka produkter vi på WhiteAway anser är bra och säkra köp, men även en återspegling av vilka vitvaror våra kunder har varit allra mest nöjda med.

Med detta sagt finns det dock ingenting som hindrar dig från att hitta riktigt bra vitvaror till ett lågt pris även utanför topp 5-listorna. Har du särskilda krav på vilka funktioner eller specifikationer din produkt ska ha kan du med fördel leta på andra delar av vår hemsida där du som tur är också kan hitta riktigt bra erbjudanden på vitvaror.

Oavsett vad hoppas vi att listorna ska kunna ge dig rikligt med inspiration inför ditt köp.

Favoriter

Stäng