0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Paketerbjudande

Personligt paketerbjudande

Klicka här för att få ett personligt paketerbjudande

Paketerbjudanden på vitvaror för dig som vill fynda

På denna sida hittar du samtliga paketerbjudanden som finns hos oss på WhiteAway. Att välja ett paketerbjudande när du ska köpa nya vitvaror ger dig möjlighet att få flera produkter till ett lägre pris. Ett paketerbjudande ger dig produkter med matchande design och prestanda, till exempel tvättmaskin och torktumlare, från samma tillverkare. Du kan därför känna dig trygg med att produkterna kommer att passa och fungera bra tillsammans i ditt hushåll. Dessutom får du en snygg, enhetlig vitvarumiljö i ditt hem.

Paketerbjudanden är ett perfekt alternativ för dig som exempelvis renoverar ett kök eller badrum och därför behöver investera i flertalet nya vitvaror på samma gång. Även du som behöver köpa en ny vitvara och vill passa på att fynda liknande produkter till ett bra pris kan ha nytta av att ta en extra titt på våra paketerbjudanden.

Hitta rätt paket för dig

Hos oss hittar du flertalet kyl- och fryspaket från våra mest omtyckta kvalitetstillverkare, men även flertalet torkpaket med tvättmaskin och torktumlare. Vi tillhandahåller även ett urval av värmepumpspaket. Energiklass, kapacitet, design och mått som matchar gör det enkelt att installera och använda de vitvaror som säljs som paketerbjudanden. I varje produktbeskrivning för de olika paketen hittar du utförlig information om de olika specifika egenskaperna hos varje produkt.

För att få fler köpråd och bra saker att tänka på inför ditt köp kan du med fördel även ta en titt på kategorisidorna för respektive varugrupp.

Tips och vägledning om paketerbjudanden

Vårt mål är att du som kund ska känna dig så trygg och nöjd som möjligt med ditt köp hos oss. Eftersom vi vet ett och annat om vitvaror är du alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om våra paketerbjudanden och ta reda på vilka produkter som passar bäst i ditt hushåll.

Vår kundtjänst nås enkelt via tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng