0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Tvättmaskiner

Tvättmaskin - ska du köpa ny? Då har du kommit rätt!

I det moderna hushållet är tvättmaskinen ett av de allra viktigaste och mest använda hjälpmedlen, därför är det oftast värt pengarna att investera i en maskin med hög prestanda. En maskin med egenskaper anpassade efter dina behov gör att du kan reducera både det arbete och den tid som tvätten vanligtvis tar vilket ger dig mer tid över till annat. Energiförbrukning, tvättkapacitet och centrifugeringseffekt är några av de egenskaper som är allra viktigast att ta hänsyn till vid köpet. Kom ihåg att när du köper en tvättmaskin är det något du kommer använda varje vecka (i vissa fall varje dag) i många år framöver. Även om det kan kännas lockande att köpa en billig modell kanske de inte alltid har de funktioner du värdesätter i vardagen. Därför bör du noga överväga vilken slags maskin du ska köpa och kolla mer på funktionerna och överväg hur mycket pengar du har att lägga på en maskin.

Få hjälp med att hitta rätt tvättmaskin med vår tvättmaskinsguide eller spana in våra bäst i test tvättmaskiner.

Vi förhandlar alla möjliga modeller och från många olika producenter. Oavsett om du behöver en liten, billig, stor eller en kombinerad torktumlare och tvättmaskin så har vi något för dig. För att kunna tillgodose alla våra kunders behov hittar du modeller från en mängd olika kända märken och kategorier så som Bosch tvättmaskiner, Electrolux tvättmaskiner, LG tvättmaskiner, Miele tvättmaskiner, Whirlpool tvättmaskiner och många fler.

Olika typer

Det finns olika modeller och typer, bland annat finns:

Toppmatade tvättmaskiner
Frontmatade tvättmaskiner
Kombinerad tvätt/tork

Se våra bäst i test tvättmaskiner här!

Toppmatade modeller

En toppmatad modell är precis som det låter: En maskin där man matar in tvätten från toppen. Du slipper alltså böja dig ner för att lägga tvätten i maskinen och du får stor flexibilitet när det kommer till placering av maskinen. Eftersom att den inte har en lucka som ska öppnas framåt kan den med stor fördel stå bakom en dörr eller klämmas in i ett mindre utrymme.

Frontmatade modeller

En frontmatad tvättmaskin är den modell som de flesta känner till och det är inte så konstigt med tanke på att det är den absolut mest vanliga modellen. Fördelen med en frontmatad är att de ofta görs i större variation och i många olika modeller. Du kan ofta få en som passar dina behov samtidigt som du kan komma billigt undan utan att behöva kompromissa med kvalitén.

Tvättmaskiner kombinerade med torktumlare

Något som blir mer och mer populärt är en maskin som är kombinerad tvätt/tork. Och det är inte undra på med tanke på hur smidigt det är att slänga in tvätten i maskinen och först få den tvättad och sedan torkad direkt utan att du så mycket behöver lyfta ett finger. Det är dessutom en perfekt lösning om du bara får plats med en maskin och inte har plats för både en tvättmaskin och torktumlare. En sak du bör vara uppmärksam på är dock att kapaciteten inte alltid är lika stor som hos ”vanliga” tvättmaskiner och att det kan skilja mellan tvättkapaciteten och torkkapaciteten. Exempelvis kan en maskin ta 8 kg tvätt men kanske bara ha kapacitet för att torka 6 kg. Detta framgår dock på varje varukort så det är något som bör tas med i övervägningen om vilken maskin man ska välja.

Har du tid att vänta lite? Isåfall kan du fynda billiga tvättmaskiner på Black Friday!

Behöver du hjälp?

Vi vet att det kan kännas som en djungel av olika begrepp och saker du ska tänka på och ta hänsyn till. Det är inte lätt när man ska köpa nya vitvaror, oavsett vilken slags. Men våra vitvaruexperter hjälper dig gärna! Oavsett om du har små eller stora frågor, inte hittar den maskinen du vill ha eller har frågor om frakt och leverans kan du alltid kontakta oss. Du kan antingen ringa till oss på telefonnummer 0770 - 17 10 17 eller maila oss på [email protected] så hjälper vi dig.

Favoriter

Stäng