0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Whirlpool

Vitvaror från Whirlpool

Vi kan stolt presentera ett brett och stort utbud med vitvaror från välkända Whirlpool. Här på WhiteAway kommer du hitta mängder med olika vitvaror och hushållsmaskiner som passar i hela huset. Whirlpool har över 100 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av vitvaror vilket har gjort Whirlpool ledande i branschen. Med många smarta och eleganta lösningar hjälper Whirlpools vitvaror dig i vardagen. Det kan handla om praktisk placering eller smarta sensorer.

För över 100 år sedan startade Whirlpool sin tillverkning av tvättmaskiner. 100 år senare tillverkar Whirlpool fortfarande tvättmaskiner men också diskmaskiner, kylskåp, frysar, mikrovågsugnar och mycket mycket mer.

Lokal tillverkning

Det är inte bara Whirlpools vitvaror som är energisnåla, med tillverkning på flera olika platser runt om världen kan Whirlpool skära ner på utsläppen från transporter. De vitvaror som säljs i Sverige och här på WhiteAway är oftast producerade i Europa.

Tvättmaskiner från Whirlpool

Tvättmaskiner är Whirlpools hjärta, det var det som startade företaget för över 100 år sedan. Idag kan du välja på mängder med modeller som alla får din tvätt skinande ren tvätt efter tvätt. Du hittar massor med storlekar för alla behov här på WhiteAway, både topp- och frontmatade.

Whirlpools tvättmaskin håller högsta klass och väldigt höga energiklasser, allt från A till A+++. Dessa är extra skonsamma för miljön och gör elräkningen mindre.

Kylskåp och frysar från Whirlpool

Här på WhiteAway finns ett stort antal smarta och tystgående frys och kylskåp från Whirlpool. Då ett kylskåp används 24 timmar om dygnet är det viktigt att ens kyl och frys är energisnåla vilket självklart Whirlpools kyl och frys är, precis som alla vitvaror från Whirlpool. Massor med olika modeller och storlekar, det enda som begränsar är dina önskemål och behov i köket.

Vitvaror och köksprodukter från Whirlpool

Whirlpool erbjuder en mängd olika vitvaror och hushållsprodukter. Spisar, ugnar, mikrovågsugnar och köksfläktar är några av de hushålls- och köksprodukter som vi kan erbjuda från Whirlpool förutom tvättmaskiner och kylskåp. Alla vitvaror från Whirlpool är noggrant designande för att passa och uppfyll krav och önskemål som förenklar din vardag.

Att tänka på innan köpet av vitvaror från Whirlpool

Tänk på hur din vardag ser ut, tvättar du ofta och lite eller mycket och få gånger. Lagar du mycket mat i ugnen eller kan du behöva en kombinerad mikrovågsugn och varmluftsugn? Storhandlar du eller har du en affär runt knuten? Det finns mycket som ska vägas in när man köper nya vitvaror. Whirlpool har mängder av olika lösningar och något som passar in i alla hem. Om du vill ha hjälp eller frågor om Whirlpool eller någon speciell vitvara så kan vi hjälpa dig, vi hjälper dig även att hitta just den tvättmaskinen eller kylskåpet som du letar efter. Du kontaktar oss på WhiteAway lättast på 0770 17 10 17 eller på

Favoriter

Stäng