0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Whirlpool Kombinerade Kyl-frysar

Kyl och frys från Whirlpool

Whirlpool har tillverkat vitvaror i över 100 år. Det har lett till att Whirlpools vitvaror håller högsta klass med många moderna och praktiska detaljer som underlättar för dig. På WhiteAway har vi ett stort sortiment och utbud av Whirlpools vitvaror och inte minst av kyl och frys. Välj mellan Side by Side där kyl och frysen är placerade bredvid varandra eller med kylen ovanför eller under. Det viktiga är att du väljer den lösningen av Whirlpool kyl och frys som passar dig bäst.

Whirlpool har energieffektiva kyl- och frysar endast i de högsta energiklasserna. Välj bland många smarta och eleganta detaljer som förfinats under lång tid.

Energisnål kyl och frys från Whirlpool

Eftersom Whirlpool endast har kyl och frys i de högsta energiklasserna kommer du veta att kylen och frysen drar minimalt med el. Om du väljer funktionen automatisk avfrostning har du en frys som är fri från frost. Men det bli bättre, en frys utan frost drar ca 30 % mindre energi än samma frys med 5 mm frost. Du slipper alltså frosta av frysen samtidigt som du spar el. Vill du ha kyl och frys med automatisk avfrostning leta efter NoFrost-funktioner från Whirlpool.

Med snabb nedfrysning av mat och färskvaror kommer smakämnen och krispigheten att bevaras.

Välj smart

Att välja smart är att välja det som passar bäst för dig. Det är bara du som vet hur du vill ha det, passar det bäst med en frys ovanför eller under kylskåpet. Eller det passar kanske med kyl och frys bredvid varandra, Whirlpool har alla varianter. Behöver du en stor eller liten frys? Valmöjligheterna är många, så tänk igenom hur din vardag ser ut. Handlar du sällan och mycket? Det kan vara mycket som spelar in när du ska välja ny kyl och frys. Du kan vara säker på att Whirlpool har det du letar efter.

Vill du veta mer om kyl och frys från Whirlpool

På WhiteAway är det viktigt att du blir nöjd, därför hjälper vi till att hitta kyl och frys som passar för dig. Kontakta oss via telefon på 0770 17 10 17 eller via e-post på Vi svarar även på små och stora frågor om kyl och frys samt om Whirlpool.

Favoriter

Stäng