0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Whirlpool Spisar

Ny spis från Whirlpool

Letar du efter ny spis, Whirlpool har ett sort utbud av spisar som kommer att passa ditt kök. Vare sig du letar ny spis till sommarstugan, fjällstugan, lägenheten eller villan har Whirlpool spisen för dig. Välj mellan Whirlpools induktion-, keramik- eller gjutjärnsspisar som alla håller toppklass och hjälper dig med matlagningen. Det är inte bara hällen som står ut bland Whirlpools spisar, ugnen håller minst lika hög klass. Whirlpools ugnar har många listiga funktioner som gör matlagningen lättare och säkrare för dig.

Välj material och funktion på din spis från Whirlpool

Induktion är det snabbaste sättet att lag mat på. Med en induktionsspis från Whirlpool går det på ett ögonblick att koka vatten för pasta och potatis. En induktionshäll ser precis likadan ut som en glaskeramikshäll men istället för att hällen värms upp så är det magneter som värmer kokkärlet. Detta är ett snabbt och effektivt sätt att laga mat på. Det är även mycket enkelt att hålla en induktionshäll ren då den inte värms upp och på så sätt bränns inget fast. Whirlpools induktionshällar har något som kallas Booster och det ger värmezonen extra effekt och det går ännu fortare att koka vatten eller skapa stekyta.

Whirlpools spisugnar håller även dem högsta klass. Välj på funktioner som teleskopsskenor. Whirlpools teleskåpsskenor hjälper dig att ta ut eller sätta in plåtar eller galler i ugnen. Det bidrar till en säkrare matlagning då det minskar risken att du bränner dig.

Whirlpools spisar finns i färgerna svart och silver, rostfritt eller i vit. Välj det som passar bäst i just ditt kök.

Välj rätt storlek på din spis

Whirlpool har olika storlekar på spisarna, välj mellan två eller fyra värmezoner. Whirlpool har även spisar som tillhör minikök. Ett minikök med tillhörande spis och kylskåp är perfekt i små lägenheter och kök där yta är en bristvara. Ett perfekt val till studentlägenheten eller övernattningslägenheten.

Vill du veta mer om Whirlpools spisar

Vi på WhiteAway hjälper gärna till med att hitta en spis från Whirlpool som passar dig och ditt kök. Om du har frågor om Whirlpool eller om spisar kan du kontakta oss antingen på 0770 17 10 17 eller via e-post på [email protected]

Favoriter

Stäng