0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Whirlpool Torktumlare & Torkskåp

Torktumlare från Whirlpool på WhiteAway

Vill du kunna torka dina kläder snabbt och enkelt? På WhiteAway har vi torktumlarna som gör jobbet för dig. Med ett stort utbud är det enkelt att hitta den torktumlaren som passar dina behov och just din smak. Med smarta funktioner har det aldrig varit enklare att torka kläder i en torktumlare från Whirlpool. Whirlpool har över 100 års erfarenhet i ryggen när det gäller utveckling och tillverkning av vitvaror vilket har lett till att alla torktumlare och vitvaror från Whirlpool håller högsta klass och kvalitet. Idag är Whirlpool världens största tillverkare av vitvaror. All Whirlpools tillverkning och utveckling är baserad på ny teknik och nya trender inom hushållens behov som ständigt ändras. När du köper torktumlare eller vitvaror från Whirlpool kan du vara säker på att du köper den senaste tekniken och får de senaste funktionerna för din vardag ska bli enklare och du ska få mer tid över till annat.

Energismarta och snåla torktumlare från Whirlpool

Whirlpool har torktumlare i de högsta energiklasserna. Om du vill spara el när du torktumlar dina kläder ska du välja Whirlpools turktumlare med energiklassificeringen A+ eller A++. Men Whirlpool nöjer sig inte där. För att spara på naturen i form av utsläpp till följd av transporter tillverkas alla vitvaror som säljs i Sverige i Europa.

För att dina kläder ska torka så effektivt och snabbt som möjligt använder sig Whirlpool av 6th Sense ­teknik. Det innebär att i torktumlaren finns små sensorer som känner av hur torra kläderna är hela tiden. Det gör att torktumlaren stänger av sig när kläderna är torra och på så sätt sparas både el och tid. Det är självklart mer skonsamt för kläderna också.

Whirlpools torktumlare går tyst och är designade för att passa in i din tvättstuga. Välj storlek på din Whirlpools torktumlare så att den passar dina behov och din vardag, välj mellan 6 och 9 kilos tvättkapacitet.

Med enklar förinställda program har det aldrig varit enklare att torka kläder i en torktumlare från Whirlpool. Två knapptryck och 5 sekunder senare är torktumlaren påslagen och du kan ägna dig åt familj eller vänner medan tvätten torkar. Känner du att du vill fördröja starten några timmar är det enkelt att göra det upp till 12 timmar. Det gör att du kan sätta på torktumlaren och välja när den ska vara klar.

Har du frågor om Whirlpool eller torktumlare

Har du ytterligare frågor eller funderingar angående Whirlpools torktumlare eller vill du ha hjälp att välja rätt torktumlare så hjälper vi på WhiteAway gärna till. Lättast når du oss på 0770 17 10 17 eller på

Favoriter

Stäng