0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Whirlpool Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Whirlpool

På WhiteAway har vi ett stort utbud av tvättmaskiner som både håller hög kvalitet samt lågt pris från välkända Whirlpool. Med fiffiga funktioner och ny teknik blir din tvätt ren och som ny, tvätt efter tvätt. Det är dina behov som ligger till grund för nya funktioner och design av Whirlpools tvättmaskiner. Whirlpool är världens största tillverkare av vitvaror och tvättmaskiner och med över 100 års erfarenhet har Whirlpool idag förfinats och skapar idag tvättmaskiner av mycket hög kvalitet men samtidigt till ett bra pris. Med ett brett sortiment kan du välja en tvättmaskin som passar dina behov.

Smarta lösningar förenklar din vardag

Med smarta lösningar och ny teknik kan en tvättmaskin från Whirlpool förenkla din vardag. Med smarta förinställda program är det enkelt att starta tvättmaskinen, programmen startar på bara några sekunder. Du kan även välja att fördröja starten för att kunna välja när tvätten ska vara klar, du kan stoppa in tvätten på morgonen och välja program så tvättmaskinen startas så den precis är klar när du kommer hem från jobbet. En således mycket smart funktion som förenklar för dig i din vardag.

Whirlpools tvättmaskiner använder sig av sensorer som känner av hur tvätten är under tvättens gång. Med hjälp av dessa sensorer kan tvättmaskinen själv ställa in sig och anpassa tiden och vattenåtgången under tvättningen. Så om sensorerna känner av att det är lite tvätt, ställs och anpassas tiden så tvätten går fortare.

Att tänka på innan köp

Vad ska man tänka på när man köper en ny tvättmaskin från Whirlpool? Hur mycket tvättar du? Det är alltid dina behov tvättmaskinen ska tillgodose. Det betyder att om du tvättar mycket så är det en stor tvättmaskin som gäller. Whirlpools stora tvättmaskiner rymmer ca 9 kg tvätt. Tvättar du ofta men lite kanske du ska välja en Whirlpool tvättmaskin som rymmer 5 kg. Sedan kan du välja energiklass och storlek. En liten toppmatad tvättmaskin från Whirlpool passar perfekt i en lägenhet där utrymmet är viktigt.

Vill du optimera utrymmet ytterligare kan du välja Whirlpools tvättmaskiner med kombinerad torktumlare. Ett smart sätt att spara plats i hemmet samtidigt som du slipper ta ut tvätten och stoppa in den i torktumlaren. Med andra ord ett enkelt sätt att spara tid som du kan göra mycket annat med.

Om du har fler frågor angående Whirlpools tvättmaskiner

Vi på WhiteAway hjälper dig gärna med att hitta rätt tvättmaskin. Om du har frågor eller vill ha råd kan du alltid ringa WhiteAways kundtjänst på 0770 17 10 17 eller via e-post Vi hjälper dig med att hitta rätt tvättmaskin från Whirlpool.

Favoriter

Stäng