0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Witt

Witt vitvaror till bra priser

Hos oss hittar du ett brett utbud av bland annat inbyggnadshällar, kylskåp, köksfläktar och ugnar från den danska tillverkaren Witt. Witt vitvaror karaktäriseras av innovativitet, nytänkande och energieffektiva lösningar. Designen är modernt stilren och präglas ofta av utmanande drag, mönster och former som gör att du kan ge köket en personlig touch. Witts produkter är mycket prisvärda och självklart erbjuder vi på WhiteAway dig alltid bästa möjliga pris på samtliga Witt vitvaror.

Tysta köksfläktar med unik design

Ett av Witts met populära produktsegment är köksfläktar, där tillverkaren tillhandahåller ett oerhört brett och varierat sortiment av moderna modeller med hög kvalitet och prestanda. Hos Witt hittar du allt ifrån vägghängda och takhängda till utdragbara köksfläktar i tidlös design som är lätta att älska. Med stort fokus på användarvänlighet har Witt lyckats utveckla smarta, automatiserade funktioner som gör det enkelt att bibehålla en hög luftkvalitet i köket. Samtliga modeller har mycket hög kapacitet och därför är väl lämpade för stora kök. Tack vare den enorma variationen i sortimentet kan du hitta såväl frånluftsfläktar som kolfilterfläktar samt köksfläktar med både intern och extern motor.

Inbyggnadshällar med marknadsledande teknik

En Witt inbyggnadshäll byggs enkelt in i en bänkskiva och gör att du själva kan bestämma designen hos ditt kök. Hos Witt hittar du både vanliga glaskeramikhällar och flertalet induktionshällar, vilket är den hälltyp som innehåller marknadens senaste teknik. Hos en Witt induktionshäll används magnetism för att värma upp kokkärlen vid matlagning, vilket innebär att hällen i sig inte alls blir varm utöver eventuell restvärme från kastrullen eller stekpannan. Med en induktionshäll blir matlagningen därför oklanderligt säker och användarvänlig.

Energisnålt och miljövänligt

Tack vare den energieffektiva tekniken hos samtliga Witt vitvaror kan du känna dig trygg med att produkterna garanterar dig en låg energiförbrukning. Med Witt vitvaror är det därmed enkelt att vara skonsam både mot miljön och mot plånboken utan att behöva kompromissa när det gäller komfort och funktion.

Hör mer än gärna av dig till vår kundtjänst om du har frågor om våra produkter eller vill ha hjälp med att hitta rätt lösning för ditt hushåll. Du når oss enkelt via tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng