0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Witt Ugnar

Modern design och låg energiförbrukning med en ugn från Witt

Ugnarna från den danska tillverkaren Witt är ett bra alternativ för dig som inte vill kompromissa när det gäller varken utseende eller funktion. Med sin användarvänliga design och sina moderna funktioner förenklare och förgyller en Witt ugn matlagningen och gör det enkelt att lyckas i köket. Tack vare hög prestanda och hög energiklass är en Witt ugn också mycket energieffektiv och miljövänlig, vilket gör användningen hållbar och ekonomisk även på lång sikt.

Varmluftsfunktion och självrengöring

Med hjälp av smarta finesser och funktioner har Witt skapat optimala förutsättningar för dig som användare att använda ugnen på ett flexibelt och mångsidigt sätt. En Witt ugn kan till exempel vara utrustad med stektermometer, teleskopskenor eller en självrengöringsfunktion som underlättar användningen och underhållet av ugnen. Självrengöringen hos en Witt ugn utgörs vanligtvis av ångrengöring, vilket sker genom att en vattenfylld plåt placeras i ugnen under ett speciellt program. Vissa modeller har istället pyrolysrengöring, vilket innebär att ugnen värms upp till en temperatur på 500°C under en tvåtimmarsperiod och gör att smuts och fastbrända matrester förkolnar och enkelt kan torkas ur.

En Witt ugn kan också ha varmluftsfunktion, vilket är vanligt hos moderna ugnstyper. Varmluften gör att du kan placera flera rätter i ugnen samtidigt utan att uppvärmningen blir ojämn eller att de olika rätterna tar smak av varandra. Varmluftsfunktionen hos en Witt ugn är dessutom ofta mer energieffektiv att använda än traditionell uppvärmning med över- och undervärme.

Smarta kombinationsugnar

Witt har även utvecklat ett urval av så kallade kombinationsugnar som kan använda både traditionell värme och mikrovågor för att värma upp och tillreda olika rätter. Ett praktiskt val för dig som har ont om plats i köket!

Hör mer än gärna av dig till oss om du har frågor om ditt köp. Vår kundtjänst nås enkelt via tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng