0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Zanussi

Vitvaror från Zanussi

På WhiteAway hittar du ett stort sortiment av vitvaror från italienska Zanussi. Zanussis vitvaror är av högsta kvalitet och är mycket populära världen över. Hitta dina favoriter här på WhiteAway.

Zanussis startades av Antonio Zanussi mitt i brinnande världskrig för nästan hundra år sedan. Antonios företag Zanussis växte snabbt och tillverkade de första åren vedeldade kök utav gjutjärn. Efter två världskrig började Europa komma på fötter och Zanussi hänge på i utveckling och försåg Europas medelklass med vitvaror.

Idag tillverkar Zanussi vitvaror till hela köket samt också tvättmaskiner och torktumlare. Zanussi ingår idag i Electroluxkoncernen.

Att välja rätt vitvaror

Zanussis vitvaror ska underlätta vardagen, det görs med de vitvaror som passar dig och ditt hem bäst. Att välja rätt vitvaror för ditt hem kan vara en utmaning, men det viktiga är alltid att du blir nöjd. Första frågan, vilka vitvaror behöver du? På WhiteAway hittar du vitvaror från Zanussi som gör proffskockarna avundsjuka. Ugnar som nästan lagar maten åt dig eller varför inte en ugn och kombinerad mikrovågsugn eller en tvättmaskin kombinerat med en torktumlare. Det sparar både plats och tid i din vardag som du kan göra annat med.

Vitvaror för köket

Zanussi har mängder med vitvaror för ditt kök. På WhiteAway hittar du alla vitvaror du kan tänka dig behöva till ditt kök. Du hittar alla populära modeller av spisar, ugnar, köksfläktar, kylskåp och frysar samt mikrovågsugnar och hällar. Alla Zanussis vitvaror är av hög kvalitet och med många funktioner som hjälper dig i köket. På WhiteAway kan välja bland ugnar med automatiska program för många olika ändamål som tillagning av paj, pizza, fisk och mycket mer. Dessa ugnsfunktioner hjälper dig att få din mat perfekt gång på gång.

Du hittar även hällar och spisar med induktion eller keramiska häller. Zanussis induktionshällar gör att matlagningen går extra snabbt. Induktion är både snabbt och effektivt och du kan styra värmen direkt, precis som proffskockarna gör för att maten ska bli perfekt gång på gång.

Zanussi har även fantastiska kylskåp och frysar samt köksfläktar som kommer passa perfekt i ditt kök.

Vitvaror för tvättstugan

På WhiteAway hittar du alla populära vitvaror från Zanussi som du kan tänkas behöva till din tvättstuga. Med Zanussis tvättmaskiner får du ren tvätt gång efter gång. På WhiteAway hittar du olika storlekar på både tvättmaskiner och torktumlare så att dina behov ska bli uppfyllda. Med många olika tvättprogram kan du optimera tvätten efter din tvättmängd och smutsighetsgrad, det gör att du sparar både energi och vatten.

Vill du veta mer om Zanussis vitvaror?

Vill du ha mer information om Zanussis vitvaror eller om ditt köp på WhiteAway är du välkommen att kontakta WhiteAways kundtjänst på telefon eller e-post. Telefonnummer och e-postadressen är 0770 17 10 17 eller

Favoriter

Stäng